שוני גבריאלי: טיפים לניהול מסעדה
תאריך: יונ 07, 2021
שואפים להתנהל כמו מקצוענים בניהול המסעדה שלכם ולעשות כל מה שניתן על מנת שתוכלו להביא לגדילה בהכנסות בטווח הארוך ולהצלחה של המסעדה? הטיפים של שוני גבריאלי לניהול מקצועי של מסעדה יעזרו לכם לשמור על מקצוענות במישור הזה ולהבין מה אתם צריכים לעשות ואיך לנהל טוב יותר.
- אל תהססו לקבל עצות מגורמים חיצוניים – תזכרו שאתם תמיד יכולים להשתפר בדרך שבה אתם מנהלים את המסעדה. כך שלא יהיה כדאי לכם להסס לנצל את זמנכם על מנת להבין טוב יותר מה אתם יכולים לעשות ואיך לקחת את המסעדה שלכם אל עבר עתיד טוב יותר.
- תקפידו להגיש אוכל איכותי – אל תשימו את המסעדה שלכם בסיטואציה שבה התפריט שלה גדול יתר על המידה, אך האוכל המוגש בה פשוט לא לשביעות רצונכם. במקום זאת תנסו להבין בעצם איך אתם יכולים לשמור על תפריט בגודל סביר, אך כזה שכל מנה בו תהיה לא פחות ממצוינת.
- תעודדו גיבוש של העובדים – כדי שכל העובדים יוכלו לעבוד יחדיו בשיתוף פעולה מופתי, זה יהיה חשוב מצדכם לעשות כל מה שניתן על מנת לתת להם להשתתף בפעילויות יחדיו ולהכיר אחד את השני. זה ישפיע באופן ישיר על התפקוד שלהם במקום העבודה והיכולת שלהם להרגיש בנוח יחדיו.
- אל תהיו מפוזרים עם הניהול – מנהל מקצועי של מסעדה מדגיש שוני גבריאלי צריך לדעת איך להתניע דברים ולגרום לכל אחד לעשות את התפקיד שלו. כך שאתם צריכים להגדיר תפקידים ברורים לכל אחד ולאפשר לעובדים להבין באופן שוטף מה הם צריכים לעשות. כך הם יימנעו מבזבוז זמן ויוכל לנצל עד תום כל רגע. זה בוודאי יהיה חשוב על מנת שהמסעדה שלכם תתפקד באופן שוטף בהצלחה יתרה.