מה כוללות תשתיות תקשורת
העולם הדיגיטלי והווירטואלי הפועל ללא הרף הן בבית והן במשרד, מסוגל לבצע תקשורת מצוינת בתנאי שהוא בנוי על מערך תשתיות איכותיות, המאפשר עבודה רציפה וללא תקלות.
הכנת תשתית תקשורת ביתית ומשרדית
לכל מיקום יש להתאים את התקנת מערך התקשורת הנחוץ לו, בהתאם לכמות המחשבים ולעומסי התקשורת הנדרשים. מומחי תקשורת בוחנים כל נושא באופן מקיף ובהתאם למסקנות ממליצים להתקין מערך הכולל כבלים בטיב מעולה כשההעדפה היום היא להשתמש בכבלים העשויים מנחושת המומחים את יעילותם לטווח הארוך. כמו כן התקנת סיבים אופטיים וחיבורם כל הכבלים והסיבים באופן מסודר, הגיוני ובעל סימונים בארון התקשורת הכללי.
היתרונות של תשתיות איכותיות
כאשר מתקינים תשתיות תקשורת לעסקים מעולות, נהנים מגלישה רציפה במהירות גבוהה, אין תקלות ואין ניתוקים למעט מקרים מיוחדים. טווחי השידור הם רחבים, לא קורים מצבים שבהם השרת נופל ואין תקשורת נתונים, קיימת אבטחה תמידית של החיבורים, יש סנכרון בין המערכות הנלוות מחשוב כמו כונני הרשת, מדפסות וציוד נלווה נוסף בהתאם לצורך של כל אדם, או בכל עסק על פי תחום העיסוק שלו. נושא מהותי וחשוב מאד הוא העובדה שאפשר תמיד לשלוט על כל מה שקורה במערך המחשוב הן אם מדובר בבית והן אם מדובר במשרד.
כשהתשתיות הן בטיב מעולה לאור החיווט של החוטים האיכותיים והסדר הנראה בארון התקשורת, קיים שקט נפשי בנושא זה וזאת לעומת מצבים קודמים שבהם התשתיות לא היו כל כך איכותיות ולגן נגרמו לא אחת נזקים, האינטרנט נפל וכל העובדים היו מושבתים מעבודתם.
לכן חשוב לבצע חידוש של כל התשתיות וליצור דרך חדשה יעלה ומוקפדת של עבודה ללא תקלות וללא חשש שהרשת תיפול חלילה, או שהגיבוי לא יפעל.