אילו בדיקות עוברים במכון הרפואי לבטיחות בדרכים
משרד הרישוי מעסיק זרוע רפואית מטעמה. זהו המכון הרפואי לבטיחות בדרכים. מהו המכון? מי אמור להיבדק בו? והאם אנחנו אמורים ללמד איך להתנהל מולו?
אנשי מקצוע יסייעו לכם לצלוח גם את הבדיקה הרפואית בצורה הטובה ביותר עבורכם.
המכון הרפואי לבטיחות בדרכים זוהי כתובת אשר נהגים רבים כבר 'זכו' להכיר. מדובר בזרוע רפואית הפועלת מטעם משרד הרישוי ותפקידה הוא לבחון האם אנחנו כנהגים, כשירים לנהיגה. במכון הרפואי נבדקים נהגים בעקבות מקרים רבים ושונים וחשוב מאוד להתכונן לקראת הבדיקה כראוי על מנת שנדע להתנהל מולם בצורה הטובה והנכונה ביותר גם עבור הביטחון שלנו אך גם לשמירה על הרישיון שלנו.
מי אמור להיבדק במכון הרפואי לבטיחות בדרכים?
כל מי שסובל מבעיה רפואית והנהיגה שלו עשויה לפגוע בו או בסובבים אותו, נשלח להיבדק במכון הרפואי לבטיחות בדרכים כפי שאפשר ללמוד בלחיצה על הקישור כאן. כאשר אנחנו כבר נשלחים למכון, אנחנו יודעים שהרישיון שלנו תלוי על בלימה ולא תמיד בצדק. ישנם מקרים אשר בהם המכון הרפואי יסבור שאנחנו לא כשירים להמשיך לנהוג אך בפועל אנחנו חשים בריאים ויש לנו שליטה מלאה על הכביש. במקרים מעין אלו אנחנו זקוקים לסיוע מקצועי של עורך דין תעבורה. הוא איש המקצוע אשר ידע לייצג אותנו נאמנה על מנת להציל את כבודנו ואת רישיוננו ה(כמעט) אבוד…
מה בודקים במכון הרפואי לבטיחות בדרכים?
למעשה מהווה המכון הרפואי "רופא מוסמך" מטעם רשות הרישוי והוא מוסמך לערוך בדיקות רפואיות שונות כמו גם מבדקים פסיכולוגיים. בין התפקידים שלו נמנים גם מתן המלצות לרשות הרישוי על הכשירות הרפואית לנהיגה כמו גם שיפור העצמאות של נכים וזאת על ידי התאמה של אביזרי נהיגה שונים המותאמים להגבלות הרפואיות אשר מהם הם סובלים.
המכון הרפואי עשוי לשלוח המלצות לשני תחומים.
- היבט רפואי – הבדיקות הנערכות לנהג בהיבט זה כוללות בעיות ראייה שונות, בעיות קרדיולוגיות, אפילפסיה וכדומה. הנהג נבדק בדיקות קליניות שונות המוכיחות מהן יכולותיו הפיזיות לנהוג.
- היבט נפשי – זהו מבחן אישיות אשר נועד לברר מהי רמת הכשירות של הנהג.
מומלץ מאוד כאמור להיעזר במומחים על מנת שניתן יהיה לצלוח את הבדיקות הללו בשלום.
למידע נוסף בקרו באתר http://xn--5dbdebcwf6bwf5dhw.com/