שוני גבריאלי: טיפים לניהול מסעדה

שוני גבריאלי: טיפים לניהול מסעדה

שואפים להתנהל כמו מקצוענים בניהול המסעדה שלכם ולעשות כל מה שניתן על מנת שתוכלו להביא לגדילה בהכנסות בטווח הארוך ולהצלחה של המסעדה? הטיפים של שוני גבריאלי לניהול מקצועי של מסעדה יעזרו לכם לשמור על מקצוענות במישור הזה ולהבין מה אתם צריכים לעשות ואיך לנהל טוב יותר.

  • אל תהססו לקבל עצות מגורמים חיצוניים – תזכרו שאתם תמיד יכולים להשתפר בדרך שבה אתם מנהלים את המסעדה. כך שלא יהיה כדאי לכם להסס לנצל את זמנכם על מנת להבין טוב יותר מה אתם יכולים לעשות ואיך לקחת את המסעדה שלכם אל עבר עתיד טוב יותר.
  • תקפידו להגיש אוכל איכותי – אל תשימו את המסעדה שלכם בסיטואציה שבה התפריט שלה גדול יתר על המידה, אך האוכל המוגש בה פשוט לא לשביעות רצונכם. במקום זאת תנסו להבין בעצם איך אתם יכולים לשמור על תפריט בגודל סביר, אך כזה שכל מנה בו תהיה לא פחות ממצוינת.
  • תעודדו גיבוש של העובדים – כדי שכל העובדים יוכלו לעבוד יחדיו בשיתוף פעולה מופתי, זה יהיה חשוב מצדכם לעשות כל מה שניתן על מנת לתת להם להשתתף בפעילויות יחדיו ולהכיר אחד את השני. זה ישפיע באופן ישיר על התפקוד שלהם במקום העבודה והיכולת שלהם להרגיש בנוח יחדיו. 
  • אל תהיו מפוזרים עם הניהול – מנהל מקצועי של מסעדה מדגיש שוני גבריאלי צריך לדעת איך להתניע דברים ולגרום לכל אחד לעשות את התפקיד שלו. כך שאתם צריכים להגדיר תפקידים ברורים לכל אחד ולאפשר לעובדים להבין באופן שוטף מה הם צריכים לעשות. כך הם יימנעו מבזבוז זמן ויוכל לנצל עד תום כל רגע. זה בוודאי יהיה חשוב על מנת שהמסעדה שלכם תתפקד באופן שוטף בהצלחה יתרה.
כללי
המשך לעוד מאמרים שיוכלו לעזור...
איך לבחור ריחות לעסקים?
בבתי עסק, חנויות, משרדים, נכנסים מידי יום לא מעט אנשים, סביר להניח שבעלי המקום מעוניינים שהוא יהיה...
קרא עוד »
מאי 20, 2021
שלום עולם!
ברוכים הבאים לוורדפרס. זה הפוסט הראשון באתר. ניתן למחוק או לערוך אותו, ולהתחיל...
קרא עוד »
אוק 15, 2018
עיצוב דוחות אחריות תאגידית
דו"ח אחריות תאגידית הוא סוג של דו"ח המשמש עסקים כדי להעביר את הערכים החברתיים, הסביבתיים והאתיים שלהם....
קרא עוד »
פבר 06, 2023